İçeriğe geç

Yönetim Kurul Üyeleri

Sedat KURT

Gazeteci | Yazar

1985 Erzincan/Refahiye ilçesinde doğdu. Beyoğlu Ticaret Meslek Lisesi’ni müteakip, Marmara Üniversitesi SBMYO okulu ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun oldu. Sırasıyla inşaat ve yönetim firmalarında uzun süre mali ve idari işler uzmanı ve yönetici pozisyonunda çalıştı. Son beş yıldır ortağı olduğu basın, yayın ve danışmanlık şirketinde faal ticaret hayatının yanı sıra, son dört yıldır aktif gazeteci olarak ‘Basın Kartı’ sahibidir. Hali hazırda ulusal çapta yayın yapan Abone Haber çatısı altında Genel Yayın Yönetmeni olarak görev almaktadır. 20 yıldır çeşitli dernek ve vakıflarda yönetim kurulu üyesi, başkan yardımcısı düzeyinde fiili vazifelerde bulunmuş ve halen çalışmalarına devam etmektedir. Evli ve iki kız çocuğu babasıdır. Faaliyette bulunduğu dernek ve vakıflar;• Türkiye Futbol Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi• Marmara Üniversitesi Mezun ve Mensupları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi• Beyoğlu Birlik Platformu Kurucu Üyesi ve Genel Sekreteri• Erzincan Dostluk Birliği Kurucu Başkanı• Mecra Kültür ve Düşünce Derneği Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi• Erzincanlı Sanayici ve İş İnsanları Derneği Üyesi• Genç Ersiad Kurucu Başkan Vekili• ⁠Topağaç Köyü 2005-2007 Dönem Dernek Başkanı• Erzincan Kültür ve Eğitim Vakfı Gençlik Gönüllüsü• Özel Özel Eğitim Dernekleri Federasyonu Gönüllüsü• ⁠Türkiye Sakatlar Derneği Gönüllüsü