Kategori: Uncategorized

Siz değerli bağışçılarımızın kurbanlarını çok titiz ve profesyonel bir çalışma ile Afrika’da kesiyor, videoları bizzat kişiye özel ulaştırıyoruz. Siz de mazlum coğrafyalardaki kardeşlerimiz içİn kurbanımız umut olsun istiyorsanız bir hisse bedeli 1400TL. BAĞIŞ IBANIMIZMARMARA ÜNİVERSİTESİ MEZUN VE MENSUPLARI DERNEĞİTR080020500009128488600002 Not:Açıklama kısmına (kurban hisse bedeli, ad, soyad ve telefon numarası) yazmayı unutmayınız.
Online olarak gerçekleştirdiğimiz Santranç Eğitiminin ardından kursa katılan üyelerimizle dernek merkezinde bir turnuva tertip edildi. Kursiyerlerimize ödülleri kurs hocamız ve aynı zamanda yönetim kurulu üyemiz Mustafa KALFA tarafından takdim edildi.
Başkanımız Sn. Engin Genç Üniversite TV’nin “Mesleki Gündem” programına konuk oldu.
Mümder Kültür gezilerimiz kapsamında bu ay Üniversitemizde okuyan öğrencilerimiz Bursa şehrimizi ziyaret etti.
Aliya İzzetbegoviç’in İslam Deklerasyonu eserini hanım öğrencilerimizle tahlil ettik.
Mezun ve mensup buluşmalarımızın bu ayki konuğu Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Hukuk Politikaları Kurul üyesi Sn. Av. Ayşe Türkmenoğlu oldu. “100. Yılında gençlik perspektifi”konulu konferansımız Başkan Yardımcımız Dr.Azad Osmanlı’nın teşekkür ve takdimleriyle sona erdi.

Ülke çapında gençliğin manevi gelişimine yönelik,çok büyük çalışmalar yürüten Yedi Hilal Derneğimizin Genel Başkanı Salim Sarıyıldız ve Yardımcıları Dr. Yusuf Eren ile Av. Ramazan Arslan dernek merkezimize iadei ziyarette bulundular. Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.
Üniversitemiz mezunu İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Saffet Köse hocamızı Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Engin Genç, makamında ziyaret etti. Çalışmalarımız konusunda bilgi verilen değerli hocamıza ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz.
Büro Memur-Sen Şube Başkanı, mezunumuz Sn. Mansur Çiftçibaşı derneğimizi ziyaret etti. Nazik ziyaretleri için kendilerine ve yönetimine teşekkür ediyoruz.
Başlangıç seviyesi sporculara hitap edecek olan kursumuz online olarak gerçekleştirilecektir ve 4 ders olarak planlanmıştır. Derslerin tarihleri katılımcılarla birlikte belirlenecektir. Yükleniyor…