Kategori: Uncategorized

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcımız, YİK Üyemiz Sn. Hasan Süver, YK üyelerimizden oluşan bir heyetle makamında ziyaret edilerek çalışmalarımız hususunda istişarelerde bulunuldu. Kendilerine teşekkür ediyor, muvaffakiyetler diliyoruz.
Üniversitemizin eski Rektörü, YÖK Başkanımız Sn. Prof. Dr. Erol Özvar hocamıza Yönetim Kurulumuzca hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu. Kendilerini tekraren tebrik ediyor, muvaffakiyetler diliyoruz.
Moderatörlüğünü Av. Hüseyin Şahin’in yapacağı söyleşinin konuğu E. DPT ve Ulaştırma Müsteşarı TBMM E. Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Dr. Ertan Yülek olacak. 21 Aralık Pazartesi günü saat 21.00’da youtube/mümdertv üzerinden canlı olarak yapılacak söyleşinin konusu “1960 Sonrası Türkiye’de Sanayileşme ve Kalkınma Süreci” olacak.
T.C. MEB AR-GE, Kalite ve İzleme Daire Başkanı Mehmet Baki Öztürk Bey’in konuşmacı olduğu “Hayata Dair Farkındalık ve Motivasyon” başlıklı konferans 20 Aralık 2018 Perşembe 18.15’te Marmara Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşecektir.