Kategori: KURSLAR & EĞİTİMLER

Başlangıç seviyesi sporculara hitap edecek olan kursumuz online olarak gerçekleştirilecektir ve 4 ders olarak planlanmıştır. Derslerin tarihleri katılımcılarla birlikte belirlenecektir. Yükleniyor…
Kişisel Gelişim Uzmanı Abdullah ALTUNKES’in eşliğinde gerçekleştirilen 2018-19 Eğitim Dönemi MÜMDER Diksiyon ve Etkili Hitabet Kursunun son dersi tamamlandı.Kurs sonrası başarılı öğrencilerimiz MEB onaylı sertifika almayı hak kazandılar. Kendilerini tebrik ediyor hayatta başarılarının devamını diliyoruz.
Kudüs Rehberi Yetiştirme Projesi Sertifika Programına Halid MEŞAL katıldı. STK lar arasında bir ilk olan ve bu yıl T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında desteklediği MÜMDER 2. Dönem Kudüs Rehberi Yetiştirme Projesi Sertifika Programı, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Raşid KÜÇÜK Konferans Salonunda gerçekleştirildi.   Cemil BOZ; gerçekten heyacan verici bir projeProgram İstiklal Marşı […]
Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Gençlik Projeleri kapsamında desteklediği 2.Dönem Kudüs Rehberi Yetiştirme Projesi kapsamında Tülay GÖKÇİMEN’in konuşmacı oldugu Kudüs ve Sinema başlıklı semineri gerçekleştirdik.
Yazar-Şair Hüseyin AKIN’ın eşliğinde gerçekleştirilen 2017-18 Eğitim Dönemi MÜMDER Okur Yazarlık Atölye çalışması tamamlanmıştır.
Kişisel Gelişim Uzmanı ABDULLAH ALTUNKES ‘in eşliğinde gerçekleştirilen 2017-18 Eğitim Dönemi MÜMDER Etkili Hitabet ve Diksiyon Kursu tamamlanmıştır.
Uğur KARATAŞ eşliğinde gerçekleştirilen 2017-18 Eğitim Dönemi MÜMDER Hat ve Tezhip atölye çalışması tamamlanmıştır.
mustafa esmer
Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz ve Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen 2.Dönem Kudüs Rehberi Yetiştirme Projesi kapsamında verdiğimiz eğitimlerden üçüncüsü olan ve Mihmandar Turizmden Mustafa ESMER’in konuk olduğu eğitimde proje dahilindeki öğrencilere rehberlik hakkında bilgi verildi.
fotografçılık atölyesi
Derneğimiz Eğitim Birimi tarafından koordine edilen atölye çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda oluşturulan atölye gruplarında Fotoğrafçılık Atölyesi eğitimlerine devam ediyor.
||. Dönem Kudüs Rehberi Yetiştirme Projesi eğitimleri Kadir Murat ÖZTÜRK’ün “Kudüs Bizim Neyimiz Olur?” konulu semineri ile başladı. 450 aday arasından seçilen Kudüs Rehber adayları ilk eğitimlerini Kadir Murat ÖZTÜRK’ten almış oldular.