Kategori: BULUŞMALAR

Moderatörlüğünü Erhan Çavga’nın yapacağı söyleşinin konuğu Prof. Dr. Hüseyin Hatemi olacak. 4 Ekim Pazartesi günü saat 20.00’da youtube.com/mumdertv kanalında online olarak yapılacak söyleşinin konusu “İnsan Hakları ve Hukuk Devleti Öğretisi” olacak.
Moderatörlüğünü Erhan Çavga’nın yapacağı söyleşinin konuğu AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan olacak. 20 Eylül Pazartesi günü saat 19.00’da dernek merkezinde yapılacak söyleşinin konusu “Kudüs Meselesi” olacak. Ve daha sonra youtube.com/mumdertv kanalında yayınlanacak.
Moderatörlüğünü Av. Hüseyin Şahin’in yapacağı söyleşinin konuğu Eski Devlet Bakanı Dr. Masum Türker olacak. 24 Mayıs Pazartesi günü saat 21.30’da youtube/mümdertv üzerinden canlı olarak yapılacak söyleşinin konusu “Türkiye Ekonomisine Bakış” olacak.
Moderatörlüğünü Selahattin Yazıcı’nın yapacağı söyleşinin konuğu İlahiyatçı Yazar H. Fehmi Çiçek olacak. 26 Nisan Pazartesi günü saat 21.30’da youtube/mümdertv üzerinden canlı olarak yapılacak söyleşinin konusu “Oruç ve Yükseliş” olacak.
Moderatörlüğünü Mehmet Güneş’in yapacağı söyleşinin konuğu Araştırmacı Yazar Dr. Âlim Kahraman olacak. 12 Nisan Pazartesi günü saat 21.00’da youtube/mümdertv üzerinden canlı olarak yapılacak söyleşinin konusu “Mehmet Âkif ve İstiklâl Marşı” olacak.
Moderatörlüğünü Selahattin Yalçın’ın yapacağı söyleşinin konuğu Tiyemder Onursal Başkanı Selahaddin Yazıcı olacak. 29 Mart Pazartesi günü saat 21.00’da youtube/mümdertv üzerinden canlı olarak yapılacak söyleşinin konusu “Dünden Bugüne İslâm’ın Meseleleri” olacak.
Moderatörlüğünü Dr. Selman Duran’ın yapacağı söyleşinin konuğu Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK), Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Eski Genel Sekreteri Mustafa Mente olacak. 1 Mart Pazartesi günü saat 21.00’da youtube/mümdertv üzerinden canlı olarak yapılacak söyleşinin konusu “Pandemi Süreci ve Sonrası Küresel Ekonomi” olacak.
Moderatörlüğünü Mehmet Güneş’in yapacağı söyleşinin konuğu T. C. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan olacak. 15 Şubat Pazartesi günü saat 21.00’da youtube/mümdertv üzerinden canlı olarak yapılacak söyleşinin konusu “Salgın Sürecinin Kültür Turizm ve Sanat Faaliyetlerine Etkisi” olacak.
Moderatörlüğünü Dr Abdullah Demir’in yapacağı söyleşinin konuğu 23. Dönem Milletvekili İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Ufuk Aras olacak. 1 Şubat Pazartesi günü saat 21.00’da youtube/mümdertv üzerinden canlı olarak yapılacak söyleşinin konusu “Pandemi Sonrası Dünyayı Tasarlamak” olacak.
Moderatörlüğünü Mehmet Güneş’in yapacağı söyleşinin konuğu Araştırmacı Şair ve Yazar İlhan Kurt olacak. 18 Ocak Pazartesi günü saat 21.30’da youtube/mümdertv üzerinden canlı olarak yapılacak söyleşinin konusu “Şiirden Şuura” olacak.