Kategori: ETKİNLİKLER

Mümder çatısı altında faaliyetine başlayan “Marmara İş İnsanları Platformu” ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Sn. Mahmut Gürcan, THY Yönetim Kurulu Başkan Vekili Prof. Dr. Mecit Eş’in yanı sıra çok sayıda iş insanı katıldı. Çok verimli geçen toplantıda karşılıklı diyalog ve iş birliğine yönelik atılacak adımlar istişare edildi. İlgilerinden dolayı Sn. Bakanımız […]
Mümder olarak, Vadistanbul 4-6 yaş grubu öğrencilerimizle birlikte Üniversitemizin Göztepe kampüsünde “Hayalim Marmara Projesi” kapsamında 15 fidan dikimini Rektörümüz Sn. Prof. Dr. Mustafa Kurt’un katılımıyla gerçekleştirdik. Hedefleri Marmara Üniversitesinde okumak olan minik öğrencilerimizin hayallerinin yazılı olduğu meslekler künyelere işlenerek her bir fidana ayrı ayrı asıldı. Hayalleri fidanları ile büyütecek öğrencilerimiz ebeveynleri ile birlikte ağaçlarının bakımını […]
Yönetim Kurulu Üyelerimiz Erhan Çavga, Dr. Azad Osmanlı, Eymen Namazcı ve Erhan Kaya derneğimiz adına İstanbul Milletvekili Sn. Hasan Turan’ı TBMM’de ziyaret etti. İlgilerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.
Yönetim Kurulu Üyelerimiz Erhan Çavga, Dr. Azad Osmanlı, Eymen Namazcı ve Erhan Kaya derneğimiz adına Vakıflar Genel Müdürü Sn. Burhan Ersoy’u makamında ziyaret etti. İlgilerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.
Yönetim Kurulu Üyelerimiz Erhan Çavga, Dr. Azad Osmanlı, Eymen Namazcı ve Erhan Kaya derneğimiz adına Vakıflar Genel Müdür Yardımcısı Sn. Erol Ökten’i makamında ziyaret etti. İlgilerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.
Mezun ve mensup buluşmalarımızın bu ayki konuğu, THY YK Başkan Vekili Prof. Dr. Macit Eş olacak. Söyleşinin konusu “Safahat’ta Dertler ve Çareler” olacak.
MÜSİAD Kurumsal İlişkiler ve İletişim Komisyonu Başkanı Abdurrahman Uzun başkanlığında bir heyet dernek merkezimize ziyarette bulundu. Ortak çalışma alanları ve işbirliğine ilişkin değerlendirmeler yapıldı. İlgilerinden dolayı kendilerine ve heyetine teşekkür ediyoruz.
Büro Memur-Sen Şube Başkanı, mezunumuz Sn. Mansur Çiftçibaşı derneğimizi ziyaret etti. Nazik ziyaretleri için kendilerine ve yönetimine teşekkür ediyoruz.
MÜMDER YK Üyelerimiz Doç.Dr.Mehmet Güneş,Erhan Çavga ve Yusuf Gürlek Vakıflar İstanbul 1.Bölge Müdürü Hayrullah Çelebi’yi makamında ziyaret etti.İlgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz.
Mezun ve mensup buluşmalarımızın bu ayki konuğu, okulumuz mezunu, üyemiz Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Sn. Ahmet Misbah Demircan oldu. Kültür, Sanat ve Medeniyetimize dair öğrencilerimizle çok verimli bir söyleşi icra edildi. Bakanımıza ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz.