Kategori: ETKİNLİKLER

Adalet Bakan Yardımcımız Sn. Zekeriya Birkan, YK üyelerimizden oluşan bir heyetle makamında ziyaret edilerek çalışmalarımız hususunda istişarelerde bulunuldu. Kendilerine teşekkür ediyor, muvaffakiyetler diliyoruz.
Moderatörlüğünü Erhan Çavga’nın yapacağı söyleşinin konuğu Prof. Dr. Hüseyin Hatemi olacak. 4 Ekim Pazartesi günü saat 20.00’da youtube.com/mumdertv kanalında online olarak yapılacak söyleşinin konusu “İnsan Hakları ve Hukuk Devleti Öğretisi” olacak.
Moderatörlüğünü Erhan Çavga’nın yapacağı söyleşinin konuğu AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan olacak. 20 Eylül Pazartesi günü saat 19.00’da dernek merkezinde yapılacak söyleşinin konusu “Kudüs Meselesi” olacak. Ve daha sonra youtube.com/mumdertv kanalında yayınlanacak.
Moderatörlüğünü Av. Hüseyin Şahin’in yapacağı söyleşinin konuğu Eski Devlet Bakanı Dr. Masum Türker olacak. 24 Mayıs Pazartesi günü saat 21.30’da youtube/mümdertv üzerinden canlı olarak yapılacak söyleşinin konusu “Türkiye Ekonomisine Bakış” olacak.
Yönetim Kurulu Başkanımız Engin Genç, YİK Üyemiz Dr. Abdullah Demir ve YK Üyemiz Muhammet Emin Kılaç’la birlikte uzun yıllar Üniversitemizde akademisyen olarak görev yapan TBMM Başkanı Sn. Prof. Dr. Mustafa Şentop’u makamında ziyaret ederek onursal üyelik belgesini takdim ettiler.
Moderatörlüğünü Selahattin Yazıcı’nın yapacağı söyleşinin konuğu İlahiyatçı Yazar H. Fehmi Çiçek olacak. 26 Nisan Pazartesi günü saat 21.30’da youtube/mümdertv üzerinden canlı olarak yapılacak söyleşinin konusu “Oruç ve Yükseliş” olacak.
Moderatörlüğünü Mehmet Güneş’in yapacağı söyleşinin konuğu Araştırmacı Yazar Dr. Âlim Kahraman olacak. 12 Nisan Pazartesi günü saat 21.00’da youtube/mümdertv üzerinden canlı olarak yapılacak söyleşinin konusu “Mehmet Âkif ve İstiklâl Marşı” olacak.
Moderatörlüğünü Selahattin Yalçın’ın yapacağı söyleşinin konuğu Tiyemder Onursal Başkanı Selahaddin Yazıcı olacak. 29 Mart Pazartesi günü saat 21.00’da youtube/mümdertv üzerinden canlı olarak yapılacak söyleşinin konusu “Dünden Bugüne İslâm’ın Meseleleri” olacak.
Moderatörlüğünü Dr. Selman Duran’ın yapacağı söyleşinin konuğu Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK), Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Eski Genel Sekreteri Mustafa Mente olacak. 1 Mart Pazartesi günü saat 21.00’da youtube/mümdertv üzerinden canlı olarak yapılacak söyleşinin konusu “Pandemi Süreci ve Sonrası Küresel Ekonomi” olacak.
Moderatörlüğünü Mehmet Güneş’in yapacağı söyleşinin konuğu T. C. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan olacak. 15 Şubat Pazartesi günü saat 21.00’da youtube/mümdertv üzerinden canlı olarak yapılacak söyleşinin konusu “Salgın Sürecinin Kültür Turizm ve Sanat Faaliyetlerine Etkisi” olacak.