İçeriğe geç

Yönetim Kurul Üyeleri

Fatih TÜRKMEN

Metalurji ve Malzeme Mühendisi

2015 yılında Nuri Cıngıllıoğlu lisesinden 1. olarak mezun oldu. Aynı yıl Türk Alman Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünü kazandı. 2017 yılında Marmara Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği bölümüne geçiş yaptı. 2018 yılında Uluslararası Metalurji ve Malzeme Kongresi için nikel cevherinin işlenmesi ve üretimi üzerine makale yazdı. 2019 yılında TÜBİTAK tarafından düzenlenen İHA yarışmasına katıldıkları ekipte ve 2020 yılında roket yarışmasına katıldıkları ekipte yapısal sistemler sorumlusu olarak görevler aldı. 2022 yılında Marmara Üniversitesinden mezun oldu. Aynı yıl içinde Yıldız Teknik Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsünde yüksek lisans eğitimine başladı.Sivil toplum çalışmalarına lise yıllarında başlayan Türkmen, İlim Yayma Cemiyeti üniversite hazırlık idaresinde, Anadolu Gençlik Derneği Istanbul şube üniversite komisyon başkanlığı - il başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu. Hâlen Teknik Elemanlar Derneği il yönetim kurulu üyeliğinde bulunan Türkmen, Derneğimizde burs ve kaynak geliştirme komisyon biriminde devam etmektedir