İçeriğe geç

Yönetim Kurul Üyeleri

Engin GENÇ

Müfettiş

1985 Yılında Sivas Koyulhisar’da doğdu.İlk,orta ve lise öğrenimini İstanbul-Kağıthane’de tamamladı.2004 yılında başladığı Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi-Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümünü 2008 yılında tamamladı.Aynı yıl Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Çalışma Ekonomisi Anabilim dalında yüksek lisans eğitimine başladı.2008 yılında Bağcılar Belediye Başkanlığında memur olarak başladığı iş yaşamını,sırasıyla 2010-2012 yıllarında Bahçelievler Belediyesi Strateji ve Bütçe sorumlusu,2012-2014 yıllarında Maliye Bakanlığı Kocaeli Vergi Dairesi Başkanlığı’nda Gelir Uzman Yardımcısı olarak sürdürdü.2014 Yılında Maliye Bakanlığı Vergi Müfettiş Yardımcılığı sınavını kazandı ve halen İstanbul Vergi İadeleri Denetim Daire Başkanlığında Vergi Müfettişi olarak görev yapmaktadır.2015-2022 yıllarında Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (ESAM) İstanbul Şubesinde Ekonomik Araştırmalar Direktörü olarak görev yaptı.Marmara Üniversitesi mezun ve mensupları derneği’nin (MÜMDER)2019 yılında yapılan olağan genel kurulunda üyelerin oybirliği ile Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi.Vergi Müfettişleri Derneği Üyesidir.Evli ve üç çocuk babasıdır.