İçeriğe geç

Yönetim Kurul Üyeleri

Dr. Eymen NAMAZCI

Find And Study CEO

1983'te İstanbul Beyoğlu'nda doğdu. 2007'de Sakarya Üniversitesi Kamu Yönetimi'nden mezun oldu. 2006-2018 yılları arasında Murat Eğitim Kurumları'nda KPSS, SMMM alanında eğitmen olarak çalıştı. 2013'te Marmara Üniversitesi'nden Yerel Yönetimler üzerine yüksek lisansını tamamladı ve aynı yıl İstanbul Ayvansaray Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak çalışmaya başladı. 2023 yılı itibarıyla doktora derecesini İstanbul Üniversitesi'nde Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi alanında elde etti. 2016-2019 arasında Akademi Beyoğlu kurucu müdürlüğü, Beyoğlu İş Adamları Grubu (BIG) Genel Sekreterliği, Beyoğlu Kent Konseyi Genel Sekreterliği gibi önemli roller üstlendi. Marmara Üniversitesi Mezun ve Mensupları Derneği (MÜMDER) ve Medeniyet Derneği yönetim kurulu üyesidir. Ayrıca, Araştırma Dayanışma ve Eğitim Vakfı (ARDEV) yönetim kurulu üyesi ve vakıf müdürdür. Uluslararası eğitim alanında da aktif olan Namazcı, Find And Study girişimiyle Türkiye'deki üniversiteleri yurt dışında tanıtmakta ve yabancı uyruklu öğrencilerin Türkiye'ye gelmesini teşvik etmektedir. Şeyma Demircan Namazcı ile evli ve Yusuf Safi'nin babasıdır.