Home / YÖNETİM KURULU

ENGİN GENÇ

YÖNETİM KURULU BAŞKANI

1985 Yılında Sivas-Koyulhisar’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul-Kağıthane’de tamamladı.2004 Yılında başladığı Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi-Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümünü 2008 yılında tamamladı. Aynı yıl Sosyal Bilimler Enstitüsü Çalışma Ekonomisi Anabilim dalında yüksek lisans eğitimine başladı. 2008-2010 yılları arasında Bağcılar Belediye Başkanlığında memur olarak iş yaşamına başladı. 2010-2012 yıllarında Bahçelievler Belediyesi Strateji ve Bütçe sorumlusu olarak görev yaptı. 2012-2014 yıllarında Kocaeli Vergi Dairesi Başkanlığı’nda Gelir Uzman Yardımcısı olarak çalıştı.2014 Yılında Maliye Bakanlığı Vergi Müfettiş Yardımcılığı sınavını kazandı ve halen İstanbul Boğaziçi Grup Başkanlığında Vergi Müfettişi olarak görev yapmaktadır. Ekonomik Ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (ESAM) İstanbul Şubesinde Ekonomik Araştırmalar Direktörlüğü görevini 2015 yılından bu yana sürdürmektedir.Vergi Müfettişleri Derneği Üyesidir.

MEHMET AKİF AKKAYA

GENEL SEKRETER / GENEL BAŞKAN YARDIMCISI

1993 Ordu / Fatsa doğumluyum, ilkokulu ve ortaokulu memleketim Kumru’da tamamladım. Liseyi Aybastı Anadolu Lisesi’nde tamamladım. Üniversite eğitimimi Marmara Üniversitesi İİBF İşletme bölümünde 2015 yılında tamamladım. Sabahattin Zaim Üniversitesinde Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünde yüksek lisansıma devam etmekteyim. 2015 -2016 yıllarında MÜMDER Genel Sekreterliğini yürüttüm. 1 sene yurtdışı eğitiminden sonra 2017 yılında THY Teknik A.Ş.’de uzman olarak görev yapmaya başladım.

MUHAMMED OĞUZHAN AKPINAR

GENEL SEKRETER YARDIMCISI

1998 doğumlu. İlk öğretimini İstanbul, Ortaöğretimini Samsun’ da tamamladı. Samsun Anadolu İmam Hatip Lisesi mezunu olan Muhammed Oğuzhan Marmara Üniversites Hukuk bölümüne 2017 de başladı. Halen Hukuk bölümü öğrencisidir.

ERHAN KAYA

KARİYER VE PLAN KOMİSYON BAŞKANI / GENEL BAŞKAN YARDIMCISI

Şanlıurfa doğumlu olan Kaya, ilköğretim ve Lise eğitimini İzmir’de tamamlamıştır.Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Fransızca Kamu Yönetimi’nde tamamlamış olup aynı yıllar arasında Sosyoloji bölümünden de lisansını tamamlayarak Sosyolog ünvanını almıştır.İnsan Kaynakları üzerine Yüksek Lisansını tamamlayan Kaya, halihazırda Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü SBF ABD Yönetişim ve STK üzerine akademik çalışmalarına devam etmektedir.2009-2014 yılları arasında birçok Sivil Toplum  Kuruluşunda Yöneticilik yaparak 30’a yakın  ulusal ve uluslararası hakemli proje uygulamıştır. Uygulanmış olan projelerin 7 tanesi Brüksel temaslı projeler olup Avrupa Birliği-Türkiye ilişkilerine katkı sunacak çalışmalar çerçevesinde gelişmiştir.Aynı yıllar arasında Almanya, Lüksemburg, Hollanda ve Fransa’da eğitim sistemleri üzerine çalışmalar yapan Kaya, edinmiş olduğu tecrübeleri, kurmuş olduğu Sivil Toplum Kuruluşları aracılığıyla öğrencilerin ve gençlerin faydalanması amacıyla girişimlerine devam etmektedir.Uzun zamandır yapmış olduğu girişimler neticesinde İstanbul Lider Kariyer Enstitüsünü kurmuştur. Enstitü bünyesinde Hakimlik Akademisi, Avukatlık Akademisi, Kariyer Kampüsüm gibi markaların yöneticiliğini yapmakta olup, 2018 yılı itibariyle startını vermiş olduğu ilkuzem markasıyla uzaktan eğitim merkezi ve ilken Yayınevi girişimleri bulunmaktadır.

DOÇ. DR. MEHMET GÜNEŞ

AKADEMİK KOORDİNASYON KURULU BAŞKANI / GENEL BAŞKAN YARDIMCISI

1979’da Ünye doğdu. Lise eğitimini Ünye İmam Hatip Lisesinde tamamladı. Lisans eğitimini 19 Mayıs Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde tamamladı. Yüksek lisans ve doktora eğitimini Marmara Üniversitesi Türkiyat Araştırma Enstitüsü Yeni Türk Edebiyatı bilim dalında tamamladı. Halen Marmara Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesinde öğretim üyesi olarak  çalışmaktadır. Servet-i Fünun’dan Cumhuriyet’e Türk Edebiyatında Manzum Hikaye; Sabahattin Âli’nin Eserlerinin Kaynakları Roman, Hikâye ve Şiirlerinde Biyografik Unsurlar; Şehre Yansıyan Medeniyet Edebiyata Yansıyan Şehir Yahya Kemal Beyatlı ve Ahmet Hamdi Tanpınar’ın Eserlerinde Şehir vd. kitapların yazarı olan Mehmet Güneş’in akademik dergilerde ve sempozyum kitaplarında da yayınları mevcuttur. Mehmet Güneş  Mümder, İlem, İlim Yayma Cemiyeti vb. Sivil toplum kuruşlarında etkin olarak çalışmaktadır. Evli ve bir kız çocuğu vardır.

MUHAMMET DEMİRCİ

TEŞKİLATLANMA VE ÜYELİK FAALİYETLERİ KOMİSYON BAŞKANI

1984 yılında doğan Muhammet Demirci, İlk ve Orta öğrenimini Şile’de tamamladıktan sonra Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat bölümünden 2006 yılında mezun olmuştur. 2007 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Finansman Müdürlüğünde Sözleşmeli memur olarak çalışma hayatına başladı. 2008 yılında Amerika Birleşik Devletlerine Yüksek Lisans yapmaya gitti. Boston Üniversitesi Yönetim Bilimleri Fakültesi Finansal İktisat bölümünden 2010 yılında “ Yerel yönetimlerin finansmanı ve bir finansman aracı olarak belediye tahvilleri” konulu tezini sunarak mezun oldu. Kamu şirketinde Bütçe ve Finans Şefi olarak görev yapmakta olan DEMİRCİ , evli ve 2 çocuk babasıdır.

ÖMER FARUK ŞAFAK

MALİ İŞLER VE KAYNAK GELİŞTİRME KOMİSYONU BAŞKANI

1984 İstanbul doğumlu olup memleketi Rize’dir. İlk, Orta ve lise öğrenimini İstanbul’da tamamlayıp Marmara Üniversitesi İşletme bölümünden 2008 yılında mezun oldu. 2009-2010 yıllarında PTT memurluğu yaptı. 2010 Aralık itibari ile özel bir şirkette muhasebe biriminde çalışmaktadır. Evlidir

ABDULKADİR KAYALOĞLU

HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM BAŞKANI

1980 Kastamonu doğumlu olup memleketi Samsun’dur. İlk, Orta ve lise öğrenimini Taşköprü’de tamamladı. Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi-İşletme bölümünden 2006 yılında mezun oldu. 2009 yılında Kamuda Finansman Personeli olarak iş yaşamına başladı. Aynı departmanda Analiz ve Raportör Sorumlusu olarak görev yapmaktadır. Evli ve 2 çocuk babası

ORHAN ÖNDÜÇ

İNSAN KAYNAKLARI VE İSTİHDAM KOMİSYON BAŞKANI

28 Haziran 1985 Yılında Malatya –Battalgazi’de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Malatya-Battalgazi’de tamamladı. 2005 Yılında başladığı Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi-İşletme bölümünün ardından, 2016 Yılında Beykent Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Yönetimi- İnsan Kaynakları ve Örgütsel Değişim bölümünde havacılık üzerine tezli yüksek lisansını tamamladı. 2009 yılında Türk Havayolları’nda Harekât Koordinatörü olarak iş yaşamına başladı. 2010 yılından bu yana Turkish Ground Services’te Operations Supervisor olarak görev yapmaktadır. Birçok STK’da önemli görevler almıştır. İngilizce bilen Öndüç, evlidir.

SALİHA TUNÇ

KADIN KOMİSYONU

1 Aralık 1991 yılında İstanbul’da doğdu. 2017 yılında Marmara Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nden mezun oldu. 2017 yılından beri Marmara Üniversitesi Türkiyat Araştırmaları Enstitüsü Yeni Türk Edebiyatı Bilim Dalı’nda yüksek lisans öğrenimine devam etmektedir.

YUSUF GÜRLEK

MEZUNLAR İLE İLİŞKİLER KOMİSYONU BAŞKANI

1979 Sivas’ta doğdu. İlköğretimi sivasta tamaladıktan sonra İstanbulda hafızlık eğitimini tamaladı. Üsküdar İmam hatip ortaokulunu ve ardından Esatpaşa İmamhatip lisesini bitirdi. 2003 yılında Marmara Üniversitesi Elektronik haberleşme ve Bilgisayar Kontrol öğretmenliğinden mezun oldu. Bir süre ticaretle uğraştıktan sonra 2007 yılında öğretmenliğe başladı . Şu anda İstanbul beylerbeyi Sabancı Olgunlaşma enstitüsünde Müdür olarak görev yapmaktadır

.

MUHAMMED ONGUN

EĞİTİM KOMİSYONU BAŞKANI

1987 yılında TOKAT Niksar da doğdu ilkokul ortaokul ve lise eğitimini Kağıthane de gördü.2005 yılında Marmara Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fizik bölümüne girdi üniversite yılları ve daha sonrasında çeşitli stklarda görev aldı 2009 yılında özel öğretim sektöründe öğretmen ve idareci olarak çalışmaya başladı Birikim dershanesinde Çözüm dershanesinde Çözüm Kolejinde çeşitli idarecilik ve öğretmenlik görevlerinde bulundu halen Özel Kağıthane Çözüm Kolejinde kampüs müdürü olarak görev yapmaktadır. Evli ve 2 çocuk babasıdır

MEHMET KÖSE

ÜNİVERSİTE İLE İLİŞKİLER KOMİSYONU BAŞKANI

1988 Şanlıurfa doğumlu olup ilk ve ortaöğrenimini burada tamamlamıştır. Sırasıyla: Gazi Üniversitesi önlisans İşletme, Anadolu Üniversitesi lisans İşletme ve Marmara Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı lisans bölümlerinden mezun olmuştur. Akabinde 2018 yılında Marmara Üniversitesi Yerel Yönetimler Anabilim Dalı Küresel Şehirler ve İstanbul Araştırmaları tezsiz yüksek lisans bölümünü bitirmiştir. Hâli
hazırda Kırklareli Üniversitesi’nde Türk Dili ve Edebiyatı alanında tezli yüksek lisans eğitimine devam etmektedir. 2013 yılından beri Marmara Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığında referans hizmetleri sorumlusu olarak çalışmaktadır. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görev almakta olup evli ve bir erkek çocuk babasıdır.

NURGÜL AKINCI

KADIN KOMİSYONU

Adıyaman’da doğdu. İlköğretimini Mersin’de Kazım Karabekir İlköğretim Okulunda, liseyi Açıköğretim Lisesinde  tamamladı. 2012-2017 yılları arasında Marmara Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünde lisans eğitimi gördü. 2018 yılında aynı üniversitede Eski Türk Edebiyatı Bilim Dalında yüksek lisansına başladı. 2019 Nisan ayı itibariyle Hüsnü M.Özyeğin Anadolu Lisesi’nde öğretmen olarak görev yapmaktadır.

BİLAL GENÇALP

BASIN VE YAYIN KOMİSYONU BAŞKANI

1989 yılında Erzincan’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini burada tamamladıktan sonra 2010 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun oldu. Çeşitli medya kuruluşlarında farklı pozisyonlarda görev yapan Gençalp, halen basın sektöründe çalışmaya devam etmektedir.

HATİCE BUŞRA TUNA

KADIN KOMİSYONU

29 Mart 1996’da doğdu. Lise eğitimini Tokat- Erbaa Yılmaz Kayalar Anadolu Lisesi’nde tamamladı. 2013’te başladığı Marmara Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nden 2017’de mezun oldu. Marmara Üniversitesi Türkiyat Araştırmalar Enstitüsü Yeni Türk Edebiyatı Bilim Dalı’nda yüksek lisans yapmaktadır.