MÜMDER TEKKART

KURUM ANLAŞMALARI
MÜMDER Tekkart network sistemini benimsemiş bir üye avantaj programıdır. Herhangi bir şey alıp satmazsınız. Zorunlu üyelik aidat/ücretleri yoktur. Alışverişlerinizde kullanırsanız indirim/parapuan kazanırsınız. Tavsiye ettiklerinizde MÜMDER Tekkartı kullandığı müddetçe onların yaptıkları alışverişlerden de indirim/parapuan kazanırsınız. Diğer taraftan üye işyerleri için müşteri sadakat programı görevi üstlenen MÜMDER Tekkart, işyerlerine her daim müşterilerini elinde tutma imkanı vermenin yanında MÜMDER Tekkarta sahip olan diğer üye işyerlerinin müşterileri portföyüne ulaşma imkanı da sunmaktadır. Ayrıca profesyonel olarak bu işi yapmak isteyen, gelir elde etmek isteyen bireysel/kurumsal üyeler için alternatif gelir kaynakları mevcuttur. Aşağıdaki FORMU doldurarak MÜMDER Tekkart avantaj programından faydalanabilirsiniz. Daha fazla bilgi ve sunum için BURAYI tıklamanız yeterli olacaktır. [TABS_R id=1370]