Derneğimizden Rektörlük Ziyareti

ZİYARETLER
Marmara Üniversitesi Mezun ve Mensupları Derneği Yönetim Kurulu olarak Genel Kurul sonrası ilk resmi ziyaret Marmara Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr.Erol ÖZVAR’a yapıldı.Bu ziyaret kapsamında çok önemli çıktılar ile neticelenen görüşme konuları; Marmara Üniversitesi öğrencilerinin gelişimlerini destekleyecek proje ve çalışmalara derneğimiz tarafından yeni yönetim döneminde ciddi katkılar sunulacağı,  Mezunlar ofisi ve derneğimizin yeni dönem bursiyer başvurularında üniversite işbirliğinin geliştirileceği,  Hukuk Fakültesi ve İletişim Fakültelerine yönelik yakın dönemde yapılacak dayanışma ve mezun aidiyeti çalışmalarında maddi ve manevi derneğimiz tarafından katkı sunulacağı,  Derneğimizin tüm fakülte ve mezunlarıyla iletişim ağlarını kuvvetlendirerek üye sayısını arttıracağı,  Derneğimizin yapacağı tüm etkinliklerde üniversite salonlarının etkin kullanılmasının üyelerimiz arasında teşvik edileceği. Genel Başkanımız Engin GENÇ ve Yönetim Kurulu üyelerini çok sıcak bir şekilde karşılayan, mensubu olmaktan gurur duyduğumuz üniversitemize yapılacak her türlü olumlu çalışmanın her zaman yanında olacaklarını belirten…
Gençlik ve Spor Bakanına Ziyaret

ETKİNLİKLER, ZİYARETLER
MÜMDER Yönetim Kurulu olarak Gençlik ve Spor Bakanımız sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu Beyefendiyi makamında ziyaret ettik. Baskanlık Sisteminin ilk Genclik ve Spor Bakani olmasindan dolayi Bakanimiza tum Mumder Camiamizin hayirli olsun temennilerimizi ilettik. IIBF Mezunlarımızdan olan bakanımızla, yaptığımız ve yapacağımız çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduk, kendilerinin Gençlik ve Dernegimizle ilgili tavsiyelerini dinledik. Ziyaret sonrası Dernek Baskanimiz Adem Ceylan tarafindan Uyelik Belgesi imzalatildi ve el yazması hat tablosu takdim edildi. Misafirperverliklerinden dolayı Sayin Bakanimiza çok teşekkür ederiz.
İstanbul İl Müftülüğü’nü Ziyarette Bulunduk

ZİYARETLER
Derneğimiz İstanbul İl Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil YILMAZ Beyi makamında ziyarette bulundu. Genel sekreterimiz Faruk ŞENGÜL'e Yönetim Kurulu üyelerimizden Doç.Dr. Mehmet GÜNEŞ ve Yusuf GÜRLEK beyler eşlik etti. Ziyaret sohbet ortamında gerçekleşti. Ziyaret sonrası kendilerine derneğimiz adına el yazması hat tablosu takdim edildi.
Derneğimiz Recai KUTAN Beyi Ziyaret Etti

ZİYARETLER
Dernek başkanımız Adem CEYLAN unutulmaz siyasetcilerimizden Recai KUTAN beyi makamında ziyaret etti. Derneğimiz ve faaliyetleri hakkında bilgilendirilen Recai beye ziyaret sonrası derneğimiz adına el yazması hat tablosu takdim edildi. Recai KUTAN sivil toplum kuruluşlarında görev almasının yanında Türkiye'nin en büyük projelerinden biri olan GAP'ın etüt ve planlama çalışmalarını yürüttü. Sonrasında siyasete atılan Recai bey Milli Selamet, Refah, Fazilet ve Saadet partilerinde aktif siyaset yaptı. Farklı dönemlerde milletvekilliği ve bakanlık görevlerini icra etti. Yürüttüğü Saadet Partisi genel başkanlık görevini 2008 yılında Prof. Dr. Numan Kurtulmuşa bıraktı.
Mehmet Akif İnan Vakfı Ziyaret Edildi

ZİYARETLER
Dernek başkanımız Mehmet Akif İnan Vakfı'nı ziyarette bulundu. Mehmet Akif İnan Vakfı genel müdürü Bilal ARPAGUŞ tarafından kabul edilen başkanımız Bilal beye dernek faaliyetlerimiz hakkında bilgi verdi. Sohbet ortamında gerçekleşen ziyaret sonrası kendilerine derneğimiz adına el yazması hat tablosu takdim edildi.
AFAD Başkanı Dr. Mehmet GÜLLÜOĞLU Ziyareti

ZİYARETLER
Dernek başkanımız Adem CEYLAN T.C Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Dr. Mehmet GÜLLÜOĞLU'nu makamında ziyaret etti. Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Dr. Mehmet beye derneğimiz ve faaliyetleri hakkında bilgi verildi. Ziyaret sonrası kendilerine el yazması hat tablosu takdim edildi. Derneğimize üye olan Dr. Mehmet bey sivil toplum kuruluşları bünyesinde çok sayıda insani yardım çalışmalarına katıldı. Filistin (Batı Şeria ve Gazze), Mısır, Ürdün, Lübnan, Suriye, Katar, Kenya ve Somali’deki sağlık çalışmalarında gönüllü doktor olarak görev yaptı ve halen 2017 yılının Ağustos ayında atandığı T.C Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı görevini sürdürmektedir.
Eğitim-Bir-Sen İstanbul 1 Nolu Şube Ziyaret Edildi

ZİYARETLER
Derneğimiz başkanı Adem CEYLAN, Yönetim Kurulu üyelerimizden Mehmet Akif AKKAYA, Yusuf GÜRLEK ve dernek görevlilerimizden Faruk ŞENGÜL ve Önder UTANIR Eğitim-Bir-Sen 1 nolu şube başkanı Ferhat ÖZTÜRK beyi makanında ziyaret ettiler. Ziyaret sohbet ortamında gerçekleşti. Başkanımız Adem bey derneğimiz ve faaliyetleri hakkında Faruk beyi bilgilendirdi. Ziyaret sonrası derneğimiz adına kendilerine el yazması hat tablosu takdim edildi.