Pazartesi Buluşmaları-15

BULUŞMALAR, DUYURULAR
Moderatörlüğünü Eğitimci-Yazar ve derneğimiz YK üyelerinden Abdullah ALTUNKES'in yapacağı söyleşinin konuğu Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol ÖZVAR olacak. 12 Ekim Pazartesi günü saat 21.00'da youtube/mümdertv üzerinden canlı olarak yapılacak söyleşinin konusu "Geçmişten Geleceğe Marmara Üniversitesi" olacak.
MÜMDER 2020-2021 Eğitim  Dönemi Burs Başvuruları Başladı

MÜMDER 2020-2021 Eğitim Dönemi Burs Başvuruları Başladı

DUYURULAR
MÜMDER; ilmi, sosyal ve kültürel açıdan donanımlı, geçmişini bilen geleceğine sahip çıkan gençleri geleceğimize kazandırmayı amaç edinmiş, bunun için Marmara üniversitesi mezun ve mensuplarına yönelik çeşitli etkinlikler düzenleyen, gönüllülük esasına dayalı çalışan bir dernektir. Bu bağlamda derneğimiz; eğitimde fırsat eşitliği sağlamak, gençlerimizin topluma yararlı bireyler olmalarına maddi ve manevi katkıda bulunmak amacıyla maddi imkânları sınırlı, ihtiyaç sahibi gençlere öğrenim bursu ile destek olmaktadır. Burs başvuruları internet ortamında doldurulacak başvuru formu üzerinden yapılacaktır. Başvurular 23 Ekim 2020 Tarihine kadar tamamlanmalıdır. Burs kazananların duyurusu için bizlerifacebook.com/mumderorgtrtwitter.com/mumderorgtrinstagram.com/mumderorgtrhesaplarından takip edebilirsiniz.
Pazartesi Buluşmaları-2

DUYURULAR
Çay simit eşliğinde gerçekleştirdiğimiz "Pazartesi Buluşmaları" programımızın ikincisine YTÜ Genel Sekreteri / ESAM İl Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali ERSOY konuk olarak katılacaktır. Program 13 Ocak 2020 Pazartesi 19:30 da dernek merkezimizde icra edilecektir. Programa katılmak isteyen herkes davetlidir.
2019-2020 Burs Başvuruları Sonuçlandı

DUYURULAR
2019 - 2020 Eğitim öğretim dönemi burs başvuru sonuçları açıklandı. http://mumder.org.tr/basvuru-sonucum/ adresini üzerinden TC Kimlik Numarası ile burs sonucunuza ulaşabilirsiniz. Burs almaya hak kazanan öğrenciler 08.10.2019 Cuma 17.30 a kadar istenen evrakları dernek merkezine teslim etmekle mükelleftir.
Mümder Burs Başvuruları Başladı

DUYURULAR
MÜMDER; ilmi, sosyal ve kültürel açıdan donanımlı, geçmişini bilen geleceğine sahip çıkan gençleri geleceğimize kazandırmayı amaç edinmiş, bunun için Marmara üniversitesi mezun ve mensuplarına yönelik çeşitli etkinlikler düzenleyen, gönüllülük esasına dayalı çalışan bir dernektir. Bu bağlamda derneğimiz; eğitimde fırsat eşitliği sağlamak, gençlerimizin topluma yararlı bireyler olmalarına maddi ve manevi katkıda bulunmak amacıyla maddi imkânları sınırlı, ihtiyaç sahibi gençlere öğrenim bursu ile destek olmaktadır. Burs başvuruları internet ortamında doldurulacak başvuru formu üzerinden yapılacaktır. Başvurular 30 Eylül 2019 Tarihine kadar tamamlanmalıdır. Burs kazananların duyurusu için bizleri facebook.com/mumderorgtr twitter.com/mumderorgtr instagram.com/mumderorgtr hesaplarından takip edebilirsiniz.
Derneğimiz Olağanüstü Genel Kurulu Toplayacak

DUYURULAR
Derneğimiz başkanlık değişimi ve tüzük değişikliği için olağanüstü genel kurula gidecektir. Olağanüstü genel kurulun  14.07.2019 tarihinde saat 10:30 da dernek merkezinde yapılmasına karar verilmiştir. Çoğunluk sağlanamaz ise 21.07.2019 tarihinde saat 10:30 da Marmara Üniversitesi Sultanahmet Yerleşkesin Konferans Salonunda (İshakpaşa Mh. At Meydanı Sokak, No: 1, Pk: 34413, Sultanahmet, Fatih, İstanbul ) yapılacaktır. Gündem maddeleri aşağıda belirtildiği gibidir. Toplantı gündem maddeleri 1- Açılış ve yoklamanın yapılması2- Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması3- Divan heyetinin oluşturulması4- Yönetim Kurulu Başkan değişikliği5- Yönetim Kurulunun yeniden tesisi 6- Tüzük maddelerinde değişiklik7- Dilek ve temenniler8- Kapanış 1. Olağanüstü Genel KurulAdres: Dernek Merkezi. Kalanderhane Mah. Cemal Yener Tosyalı Cd. No:62 Süleymaniye/Fatih/İSTANBUL 2. Olağanüstü Genel KurulAdres: Marmara Üniversitesi Sultanahmet Yerleşkesi Konferans Salonu. İshakpaşa Mh. At Meydanı Sokak, No: 1, Pk: 34413, Sultanahmet, Fatih, İstanbul
3.Dönem Kudüs Rehberi Yetiştirme Projesi Başvuruları Başladı