Diyanet Vakfından Derneğimize Teşekkür Belgesi

Home / DUYURULAR / Diyanet Vakfından Derneğimize Teşekkür Belgesi

diyanet

Türkiye Diyanet Vakfı’ndan Derneğimize Teşekkür Belgesi
Suriye’nin İdlib kentinde zor şartlar altında eğitim hayatını tamamlamaya çalışan çocukların eğitimlerine bir nebze olsun katkıda bulunmak adına başlattığımız Marmara Okulu 2 Projesi meyvelerini vermeye başladı. Toplanan yardımlar ile İdlib kentinde Marmara Okulu 2 Projesi kapsamında çadırlı eğitimden betonarme eğitime geçiliyor. Bu vesile ile savaşın masum yüzü çocuklar kış aylarında üşümeden, yaz aylarında yanmadan eğitimlerine devam edebilecekler. Ayrıca ekipman ve eğitmen giderlerinin de proje kapsamında karşılanması planlanmaktadır. Diyanet Vakfı aracılığı ile yürüttüğümüz Marmara Okulu 2 Projesi için Diyanet Vakfı tarafımıza teşekkür belgesi göndermiştir. Tüm bu çalışmalarda elini taşın altına sokan, elini mazlumlara uzatan siz değerli yardımseverlere teşekkürü Dernek olarak bir borç biliriz.

Marmara Okulu 2 Projesi kapsamında yardımda bulunmak isteyen yardımseverler aşağıdaki banka bilgilerimizi kullanarak EFT/Havale yoluyla bağış yapabilirler.

Banka Adı: Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş.
Hesap Adı: Marmara Üniversitesi Mezun ve Mensupları Derneği
IBAN No : TR24 0020 5000 0912 8488 6000 05