Derneğimizden Rektörlük Ziyareti

Home / ETKİNLİKLER / ZİYARETLER / Derneğimizden Rektörlük Ziyareti

Marmara Üniversitesi Mezun ve Mensupları Derneği Yönetim Kurulu olarak Genel Kurul sonrası ilk resmi ziyaret Marmara Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr.Erol ÖZVAR’a yapıldı.Bu ziyaret kapsamında çok önemli çıktılar ile neticelenen görüşme konuları;

• Marmara Üniversitesi öğrencilerinin gelişimlerini destekleyecek proje ve çalışmalara derneğimiz tarafından yeni yönetim döneminde ciddi katkılar sunulacağı,
  • Mezunlar ofisi ve derneğimizin yeni dönem bursiyer başvurularında üniversite işbirliğinin geliştirileceği,
  • Hukuk Fakültesi ve İletişim Fakültelerine yönelik yakın dönemde yapılacak dayanışma ve mezun aidiyeti çalışmalarında maddi ve manevi derneğimiz tarafından katkı sunulacağı,
  • Derneğimizin tüm fakülte ve mezunlarıyla iletişim ağlarını kuvvetlendirerek üye sayısını arttıracağı,
  • Derneğimizin yapacağı tüm etkinliklerde üniversite salonlarının etkin kullanılmasının üyelerimiz arasında teşvik edileceği.

Genel Başkanımız Engin GENÇ ve Yönetim Kurulu üyelerini çok sıcak bir şekilde karşılayan, mensubu olmaktan gurur duyduğumuz üniversitemize yapılacak her türlü olumlu çalışmanın her zaman yanında olacaklarını belirten Değerli Hocamız Prof.Dr.Erol ÖZVAR’a çok teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyoruz.