Derneğimiz 12.Genel Kurulunu Gerçekleştirdi

Home / ETKİNLİKLER / Diğer / Derneğimiz 12.Genel Kurulunu Gerçekleştirdi

MARMARA MEZUNLARI

1994 yılında kurulan Marmara Üniversitesi Mezun ve Mensupları Derneği MÜMDER 12. Genel kurul toplantısını Marmara Üniversitesi Rektörlüğünün bulunduğu Sultan Ahmet Kampüsü Konferans Salonunda 8 Nisan Pazar Sabahı gerçekleştirdi. Genel kurula Üniversiteyi temsilen Genel Sekreter Doc.Dr. Mehmet Ersoy katıldı.

Derneğimizin fahri başkanı olan sayın Cumhurbaşkanımız, Genel Kuruluna katılamadığı için tebrik mesajı göndererek yeni yönetimi tebrik etti. Marmara Üniversitesi mezunu bir çok siyasetci, akademisyen ve iş adamı günün anlama binaen tebrik ve temenni mesajı ilettiler.

Genel kurul öncesi başkanımız Adem CEYLAN açılış konuşması yaparak yapılan faaliyetler hakkında bilgiler verdi.Sonrasında Üniversite Genel Sekreteri Doç.Dr. Mehmet ERSOY selamlama konuşmasını gerçekleştirerek
MÜMDER’in Üniversite için önemine değindi.

Dernek kurucularından ve eski başkanlardan olan Hasan GÜNEŞ derneğimizin kuruluşundan bu güne kadar çok fazla yol kat ettiğini ve yeni yönetime şimdiden başarılar dilediğini belirtti. Divan Kuruluna Dernek İstişare Kurulu üyelerinden ve Dernekte Başkanlık yapmış üyelerden Mahmut ER, Şahin AVŞAR, Mansur BAYRAK ve Zekeriya ARSLANTÜRK seçildi.

Dernek Başkan yardımcısı Uğur KARATAŞ MÜMDER’in yaptığı faaliyetlerden bahsetti. Konferans, Eğitim, Sosyal Kültürel faaliyetlerin yanında dünyada ve Türkiye’de STK’lar bazında bir ilk olan Kudüs Rehberi Yetiştirme Projesini başlattıkkarını dile getirdi. Ayrıca hamilik projesi ile üniversite öğrencilerini geleceğe hazırlamak adına düzenli eğitimler verdiklerini belirtti.

Mali Durum ve Bütçe sunumunu YK üyesi Muhammed DEMİRCİ, Denetim Kurulu Raporunu Denetim Kurulu adına Ufukhan Özer gerçekleştirdi. Denetim Kurulu Raporu, Faaliyet Raporları ve Mali Raporlar ve gelecek dönem bütcesi oylama sonrası tam oy alarak kabul edildi.

12.Dönem Genel Kuruluna tek liste halinde girildi. Oy birliği ile Adem CEYLAN’ın başkan adayı olduğu liste yeniden seçildi. Teşekkür konuşmasında Yeni Yönetim Kurulunda bazı değişikliklerle tüm fakülte mezunlarını içerecek şekilde kadrolarını güçlendirdiğini ifade eden Adem Ceylan Derneğin kurumsallaşması ,Üniversite ile işbirliğinin artırılması ve Akademik İşler biriminin tüm fakültelerde yapacağı teşkilatlanma ve akademik çalışmalara vurgu yaptı.

Aidiyetin önemine değinerek Mezunlara yönelik faaliyetlerin artacağını ifade eden Adem CEYLAN Derneğin önceliklerinin arasında Genç Mümder faaliyetlerinin olduğunu, Üniversite öğrencileri için yeni dönemde kariyer olmak üzere önemli projeler yapacakları müjdesini verdi.

Üyelerin dilek,temennileri sonrasında toplu fotoğraf çekimiyle program sona erdi.