Başkan; Engin GENÇ

Home / Başkan; Engin GENÇ

1985 Yılında Sivas-Koyulhisar’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul-Kağıthane’de tamamladı.2004 Yılında başladığı Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi-Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümünü 2008 yılında tamamladı. Aynı yıl Sosyal Bilimler Enstitüsü Çalışma Ekonomisi Anabilim dalında yüksek lisans eğitimine başladı. 2008-2010 yılları arasında Bağcılar Belediye Başkanlığında memur olarak iş yaşamına başladı. 2010-2012 yıllarında Bahçelievler Belediyesi Strateji ve Bütçe sorumlusu olarak görev yaptı. 2012-2014 yıllarında Kocaeli Vergi Dairesi Başkanlığı’nda Gelir Uzman Yardımcısı olarak çalıştı.2014 Yılında Maliye Bakanlığı Vergi Müfettiş Yardımcılığı sınavını kazandı ve halen İstanbul Boğaziçi Grup Başkanlığında Vergi Müfettişi olarak görev yapmaktadır. Ekonomik Ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (ESAM) İstanbul Şubesinde Ekonomik Araştırmalar Direktörlüğü görevini 2015 yılından bu yana sürdürmektedir.Vergi Müfettişleri Derneği Üyesidir.