25.Geleneksel İftar Programını Gerçekleştirdik

Home / ETKİNLİKLER / BULUŞMALAR / 25.Geleneksel İftar Programını Gerçekleştirdik
MÜMDER 25. Geleneksel İftar Programı

Dernegimiz, Üsküdar Çengelköy Mehmet Çakır Kültür Merkezi’nde, “25.Geleneksel İftar Programında” Üniversitenin mezunları, öğrencileri ve akademik kadrosu bir araya geldi.

MÜMDER 25. GELENEKSEL İFTAR PROGRAMINI ÜSKÜDAR’DA GERÇEKLEŞTİRDİ

Marmara Üniversitesi Mezun ve Mensupları Derneği (MÜMDER) tarafından düzenlenen iftar programında Marmara mezunları, öğrencileri, akademisyenler ve aileleri bir araya geldi.

Marmara Üniversitesi Mezun ve Mensupları Derneği (MÜMDER) 25.Geleneksel İftar Programı Üsküdar Çengelköy Mehmet Çakır Spor ve Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Kur’an Kerim tilavetiyle başlayan iftar programında açılış konuşması yapan Dernek Başkanı Adem Ceylan, MÜMDER ’in yüklendiği sorumluluğun bilincinde olduklarını ve bu konuda yoğun bir performans sergilediklerini dile getirdi. Derneğin üstlendiği misyon ve vizyon doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek şöyle devam etti:

MÜMDER yarınımız olan gençlerimizin gerek üniversite yıllarında gerek çalışma ve sosyal hayatlarında sahip oldukları değerlerin farkına varmaları, maddi ve manevi açıdan gelişimine katkı sağlamaları için çalışmalarını tüm hızıyla devam ettirmektedir. Manevi tahribatın yoğun bir şekilde hissedildiği, neslimizin her türlü sosyal araçlarla gün geçtikçe değerlerinden uzaklaştırıldığı bu zaman diliminde, unutulmaya yüz tutan değerlerimizi hatırlatma adına elimizden gelen gayreti gösterdiğimize inanıyoruz. Bizler hem maddi hem de manevi olarak yaşanması zor olan bu şehirde, sizlerin de desteğiyle gençlerimizi dünyanın inşasına hazırlamak istiyoruz. Bunda emeği geçen herkese buradan teşekkür ediyoruz.

ADEM CEYLAN’DAN GÖREV DEVRİ

Açıklamasında 2015 te MÜMDER’in Yönetim Kurul Başkanlığına dernek üyelerinin de destekleri ile geldiğini, o günden bu yana “katma değer oluşturacak, yüksek kaliteli faaliyetleri ile lider bir mezun ve mensupları derneği olma” vizyonuçerçevesinde hareket ettiklerini ve bir çok başarılı projeye imza attıklarını belirtti. Konuşmasının devamında,elimizden geldiğince eksikliklerimizle, kusurlarımızla derneğimizi ileri taşımanın gayreti içinde olduk. İnanıyorum ki Engin GENÇ kardeşimiz bizlerden daha iyi seviyelere bu bayrağı taşıyacaktır. MÜMDER ailesinden yeni başkanımıza her daim destek olunması noktasında azami gayret ve ihtimam bekliyorum dedi.

Günün anlamına binaen konuşmasına devam eden başkan “Geleneksel olarak düzenlediğimiz iftarlarımızın vesilesiyle derneğimizin kuruluşundan günümüze kadar yaptığı hizmetlerde katkısı olan, emeği geçen tüm yöneticilerimize, üyelerimize, mezunlarımıza ve mensuplarımıza şükranlarımı sunuyorum” diyerek mikrofonu yeni yönetim kurulu başkanı Engin GENÇ beye verdi.

Engin bey MÜMDER ile 2004 yılında tanıştığını ve o günden bu yana MÜMDER ailesi içinde olmanın onurunu taşıdığını söyledi. Dernek faaliyetlerinde herkesin desteğini beklediğini belirtti.

Programa katılamayan  Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN, TBMM Başkanı Prof.  Dr.  Mustafa ŞENTOP,  Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat OKTAY, İç İşleri Bakanı Süleyman SOYLU,  Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik GÖKSU,  Bağcılar Belediye Başkanı Lokman ÇAGRICI, AK Parti Malatya Milletvekili Öznur ÇALIK,  AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah KARAYEL ait selamlama mesajları okundu.

Sonrasında Engin Bey tarafından derneğe hizmetlerinden dolayı Adem Beye plaket takdimi yapıldı.

Program devamında Üsküdar Belediyesi Başkan Yardımcısı Üzeyir IŞIK Üsküdar Belediyesi Başkanı adına programda söz aldı. Üzeyir bey konuşmasında MÜMDER gibi köklü bir derneği Üsküdar’da ağırlamaktan mutlu olduklarını dile getirdi. Konuşmasının devamında belediyenin imkanları dahilinde eğitim  camiasında Kültür faaliyetlerinde her zaman ve her yerde  hizmeti sunan bir belediyecilik anlayışında olduklarını ve Marmara Üniversitesi öğrencilerinin başarılı ve öz güven içinde hayata adım atacaklarına inançlarının tam olduğunu söyledi.